Σχόλια

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ Greek lobby in Scandinavia

Ο ιστοχώρος αυτός  είναι γενικού ενδιαφέροντος κι ως εκ τούτου το περιεχόμενο των σχολίων πρέπει να είναι σχετικό με το εκάστοτε άρθρο. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής του ιστοχώρου κρίνει πως σε κάποιο σχόλιο αυτός ο όρος δεν τηρείται, δικαιούται να διαγράψει το σχόλιο.

Ο διαχειριστής του ιστοχώρου υποχρεούται να διαγράφει σχόλια που παραβιάζουν το νομικό πλαίσιο περί ελευθερίας του λόγου ή τη νομοθεσία γενικότερα, από τη στιγμή που το διαπιστώσει ο ίδιος ή του κοινοποιηθεί η παραβίαση και όταν αυτό καταστεί τεχνικά δυνατό. Ο διαχειριστής θα κοινοποιεί τους λόγους της διαγραφής μόνον αν το κρίνει απαραίτητο.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά o σχολιαστής που τα συνέγραψε.

Ο σχολιαστής αποδέχεται πως τα σχόλιά του δε διέπονται από κανενός είδους πνευματικά δικαιώματα του ίδιου ή άλλου προσώπου και πως το περιεχόμενο των σχολίων του είναι ελεύθερο προς χρήση από τρίτους χωρίς περιορισμούς.

Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους. Μπορεί όμως να απευθυνθεί με αποστολή σχολιου προς το διαχειριστή του ιστοχώρου με το αίτημα να διαγραφεί κάποιο σχόλιό του. Αυτό το αίτημα θα ικανοποιηθεί μόνο όταν αυτό καταστεί δυνατό και μόνο αν έχει αφήσει μια έγκυρη email διεύθυνση όταν κατέθεσε το σχόλιό του. Η διαγραφή θα λάβει χώρα μόνον αφότου ο σχολιαστής απαντήσει στο μήνυμα επιβεβαίωσης που θα του στείλει ο διαχειριστής στην παραπάνω διεύθυνση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Oι IP(Ιnternet Protocol) διευθύνσεις των Η/Υ των σχολιαστών καταγράφονται κάθε φορά που αυτοί αφήνουν ένα σχόλιο. H email διεύθυνση των σχολιαστών μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την επικοινωνία του διαχειριστή του ιστοχώρου ή των αρθογράφων με το σχολιαστή. IP και email διευθύνσεις των σχολιαστών διαγράφονται μόνο μετά από τη διαγραφή του αντίστοιχου σχολίου. IP και email διευθύνσεις δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν ή να δοθούν σε τρίτους. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να δοθούν μόνο στις αρχές, και μόνο κατόπιν ειδικού εντάλματος.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου δεν συνοδεύεται από κανενός είδους εγγυήσεις, ρητές ή έμμεσες.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Ο διαχειριστής του ιστοχώρου διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω Όρων χωρίς προειδοποίηση. Τέτοιες τροποποιήσεις θα γνωστοποιούνται με ανανέωση της παρούσας ιστοσελίδας.

DISCLAIMER

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το blog είναι προσωπικές και δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της εταιρείας στην οποίαν εργάζομαι.