Μέλοι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ελλήνων μαθητών Στοκχόλμης αποσύρουν την υποψηφιότητα τους !

Αγαπητοί γονείς

Απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί τις τελευταίες εβδομάδες όπως όλοι γνωρίζετε έγιναν τρομερές παραβιάσεις του καταστατικού και ένα παράνομο και καταχρηστικό ΔΣ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, απαιτεί δε τα ταμεία και τις λίστες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η κομματικά κατευθυνόμενοι ομάδα με πρωτεργάτη τον Κομνηνό Χαϊδευτο σε συνεργασία με τους γνωστούς κομματάρχες με μια απαράδεκτη και ωμή επέμβαση στα εσωτερικά μας, διέλυσαν το σύλλογο και μας οδήγησαν σε μια περίοδο παρατεταμένης ακυβερνησίας. Αποκορύφωμα ήταν οι φασιστικές ενέργειες του τραμπούκου Συνοδινού ενώ το άλλο μέλος της παρέας την ίδια ώρα που με τον τρόπο τους οι πραξικοπηματίες έδιωχναν τον κόσμο από την γενική συνέλευση μοίραζε προσημειωμένα ψηφοδέλτια. Άλλαξαν παράνομα το κοινό ψηφοδέλτιο καθώς και τον αριθμό τον σταυρών που κάθε μέλος δικαιούται να βάλει. Με λίγα λόγια εκλογές βίας και νοθείας που μας θυμίζουν άλλες εποχές.

Κανένας από τους παραπάνω δεν έκανε απολύτως τίποτα τον περασμένο χρόνο , δεν κουβάλησε τα βιβλία , δεν έκανε εκπολιτιστικές εκδηλώσεις δεν έστειλε τα παιδιά εκδρομές , δεν έλαβε μέρος στις υποτροφίες. Η μόνη συμβολή τους ήταν να γυρίζουν με πλακάτ στην καφετέρια και να εξευτελίζουν τους ιδίους και τον σύλλογο. Είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που δεν έχον το θάρρος τις γνώμης και κρύβονται πίσω από ξύλινα παραπετάσματα και μοίραζαν επί ένα χρόνο ανώνυμες επιστολές με σκοπό την παραπληροφόρηση. Η δημοκρατία της καπελαδούρας, του τάβλι και της λασπολογίας. Οι έλληνες τις παροικίας αξίζουν περισσότερα από τις χαρτοπαικτικές λέσχες και τα καπνιστήρια που τους έχουν υποχρεώσει να στοιβάζονται μέσα . Δεν κάθισαν στην καφετέρια ούτε μια ημέρα να πουλήσουν κουλούρια για να πάνε οι μαθητές εκδρομή. Δεν ενδιαφέρθηκαν ότι το σχολειό του χρόνου πολύ πιθανόν να έχει μονό 7 αίθουσες από τις 18 που έχουμε σήμερα.

Το χειρότερο είναι φυσικά η πεισματική άρνηση τους να στήσουν κάλπες στα απογευματινά τμήματα στερώντας σε 200 και πλέον μέλη το θεμελιώδες δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Τις ψήφου.

Οι «δημοκράτες» που δεν λύγισαν το ΔΣ επί ένα χρόνο ήρθαν πραξικοπηματικά και με κουμπούρια εντελώς παράνομα εγκαταστάθηκαν σαν προσωρινή διοίκηση. Καταπάτησαν το καταστατικό επανειλημμένα. Φυσικά κανένας σουηδικός η ελληνικός φορέας δεν τους έχει αναγνωρίσει.

Επομένως δεν βλέπουμε τον λόγο να είμαστε κομπάρσοι στην οπερέτα που οι κομματικά κατευθυνόμενοι τραμπούκοι και οι αχυράνθρωποι τους προσπαθούν να επιβάλουν στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ελλήνων μαθητών Στοκχόλμης.

Ο Σύλλογος αυτός δεν πληρεί πλέον τους σκοπούς του και συνεπώς δεν μπορούμε να έχουμε τα παιδιά μας σε ένα τέτοιο νοσηρό περιβάλλον . Ήδη υπάρχουν πολλοί γονείς στην Στοκχόλμη που εξέφρασαν την ίδια επιθυμία. Ίσως να είναι αυτό το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα όπου οι κομματάρχες και οι εγκάθετοι τους δεν θα έχουν θέση.

Με την αποστολή της επιστολής μας αυτής διαμαρτυρόμαστε για τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες και τον αποκλεισμό των περισσότερων μελών από τις εκλογικές διαδικασίες και αποσύρουμε την υποψηφιότητα μας. Τέτοια δημοκρατία πρώην ανατολικού block που θέλουν μερικοί να μας επιβάλουν δεν μας εκφράζει.

Οι υποψήφιοι που κατά αλφαβητική σειρά με το παρόν έγγραφο αποσύρουν την υποψηφιότητα τους για τις παράνομες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7-11-2009 είναι:

 

Ηλιόπουλος Αθανάσιος

Καρολίδης Περικλής

Νικολαΐδης Ηλίας

Νικολόπουλος Ευάγγελος

Παπαχάνθης Κωνσταντίνος

Πουρτουλίδης Νικόλαος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s