Επιστολή του κ. Νικολαίδη προς το Grekisk.se για τους κουκουλοφόρους του διαδυκτίου απο την παροικία μας.

Αγαπητό Grekisk.se

Οι περισσότεροι κουκουλοφόροι είναι πολύ γνωστοί στην ελληνική παροικία εδώ και πολλά χρόνια. Είναι οι ίδιοι που επί πολλά χρόνια λυμαίνονται τα ταμεία των συλλόγων, φορέων και ιδρυμάτων. Πολλοί από αυτούς έχουν καταδικαστεί και από το Σουηδικό κράτος. Έχουν direct link από την ιστοσελίδα τους για το γνωστό λασπολόγιo.

Δεν προσέφεραν τίποτα απολύτως στον Ελληνισμό της Σουηδίας και στοιβάζουν ακόμα τα παιδιά μας νέους και γέρους στα καταγώγια και τις χαρτοπαικτικές λέσχες. Οι ίδιοι αποκαλούν τους ανθρώπους που δούλεψαν και δουλεύουν για να βγούμε από το τέλμα και το χείλος τους γκρεμού, φασίστες και αλλά πολλά κοσμητικά. Σαν άλλοι γκεμπελίσκοι έχουν διαβρώσει όλους τους υγιείς οργανισμούς με πελατειακές σχέσεις , χρηματισμό και εκφοβισμό. Απειλούν ότι θα έρθουν με κουμπούρια και τα μαχαίρια. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι επιδοτήσεις και τα ταμεία.

Οι ίδιοι στείλανε και τους κομματικά καθοδηγούμενους τραμπούκους τύπου Κώστα Συνοδινού να διαδηλώνουν με πλακάτ , να προπηλακίζουν γονείς να πετάτε μπογιές , και να ρουφιανεύουν στις Σουηδικές υπηρεσίες. Η απάντηση του Σουηδικού κράτους ήρθε δια στόματος länstyrelse και καρατόμησε τον Συνοδινό και τον πέταξε από την στέγη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Τα τελευταία γεγονότα στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Αφού δεν μπόρεσαν επί ένα χρόνο να μας λυγίσουν με τους τραμπουκισμούς μπροστά στα αθώα μάτια των παιδιών μας προσπαθούν με άκρως αντιδημοκρατικό τρόπο πραξικοπηματικά να πάρουν τα ταμεία και την σφραγίδα του συλλόγου. Με αδιαφανείς διαδικασίες και εκφοβισμούς νομίζουν ότι θα ενδώσουμε στις ορέξεις τους.

Έκαναν 2 ΓΣ όπου αφενός δεν επιτρέψανε σε όλους τους γονείς να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν στα κατά τόπους απογευματινά τμήματα όπως επανειλημμένα το ζήτησαν και αφετέρου με συνεχείς τραμπουκισμούς εκφοβήσανε τον κόσμο. Έκαναν εκλογές χωρίς εκλογικό κατάλογο, αριθμό ψηφισάντων , λευκά και άκυρα κτλ. Επιτρέψανε σε γνωστούς περιφερόμενους αυτοανακυρισόμενους κομματάρχες να μπουν στην ΓΣ και να εγείρουν θέμα εκδίωξης της συντονίστριας κ Κιούση που δεν θεωρούσε ότι το ελληνικό σχολειό μπορεί να στεγάζεται σε χαρτοπαικτική λέσχη και καπνιστήριο. Καμία συζήτηση δεν έγινε για το τεράστιο σκάνδαλο με την πώληση των βιβλίων όπου το γνωστό λαμόγιο Συνοδινό γραμματέα του συλλόγου το 2007 που σε συνεργασία με την Κυριακή Δουμά επέβαλαν στους εκπαιδευτικούς να κάνουν εμπορία βιβλίων με τις πλάτες του συλλόγου. Ζημίωσαν το ταμείο με 8500 κόρωνες. Ακόμα περιμένουμε τα τριπλότυπα αποδείξεων που η Κυριακή Δούμα μας υποσχέθηκε στις 6/1/2009 στην συνάντηση μας στην πρεσβεία. Ελπίζουμε ότι κάποτε το υπουργείο θα κάνει ΕΔΕ και θα ρίξει φως στην υπόθεση αυτή.

Σε όλες αυτές τις ενστάσεις και μετά από πολλά μαιλ προς την Στέλα Σαββίδου και τον Ιωαννη Μάττο (δημόσιο υπάλληλο στην πρεσβεία ) πήραμε ένα ανυπόγραφο κείμενο με τα δήθεν πρακτικά της ΓΣ. Από τον Άννα στο Καϊάφα η καλυτέρα από την Πελέκη στον Μάττο και από τον Μάττο στην Σαββίδου. Φυσικά δεν μας δίνουν την λίστα ψηφισάντων γιατί η απάτη θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ακόμα και το προηγούμενο Σάββατο εγγράφανε μέλη που αποδεδειγμένα ψήφισαν στις εκλογές. Η Στέλλα Σαββίδου μας απειλεί ότι θα μας πάει δικαστικά ( kronofogden). Το περασμένο Σάββατο ο γνωστός ανθέλληνας προδότης Κώστας Συνοδινος συνέχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις μπροστά στα παιδιά μας. Δεν σεβάστηκε ούτε τα 74 του χρόνια ούτε τα άσπρα του μαλλιά.

Όσο για τον διαδικτυακό κοινωνιολόγο της παρέας θα ήθελα να του απαντήσω ότι δεν συμφωνώ μαζί του. Το πρόβλημα στον σύλλογο δεν είναι ούτε κοινωνικό ούτε πολιτικό . Αυτοί που παίρνουν τις επιδοτήσεις στο όνομα των παιδιών μας και τα κατασπαταλούν σε αλλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την παιδεία δεν έχουν κανένα ιδεολογικό η πολιτικό υπόβαθρο . Είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και θα πρέπει να καταδικαστούν από τον νόμο.

Σε όλους τους ανθέλληνες που λυμαίνονται τον ελληνισμό κηρύσσουμε έναν ανένδοτο αγώνα. Ο αγώνας είναι κατά της διαπλοκής , αδιαφάνειας της χειραγώγησης. Θέλουμε να πούμε στους προδότες του Ελληνισμού και τον αρχιερέα τις διαπλοκής ότι δεν το βάζουμε κάτω. Με μοναδικό όπλο την νομιμότητα και τα επιχειρήματα μας θα μας βρούν μπροστά τους .

 

Η απάντηση μας είναι:

 

Μολών Λαβέ

 

Ηλίας Νικολαΐδης

Έλληνας

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s