ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (EKM)

Στο 6ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης που έλαβε χώρα στις 16-17 Απριλίου στην πόλη του Μονάχου ήταν αφιερωμένο στους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών με θεσσαλική καταγωγή, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Ε.Κ.Μ κ. Χενάκης Σ. και τα μέλη του ΔΣ κ..Γιάκης Γ. και Ζιάνα Μ. Κατά την πρώτη ημέρα ο πρόεδρος της Ε.Κ.Μ απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή επιτυχία και συνέχεια στους διοργανωτές.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 συνεδρίασε η Επιτροπή παιδείας της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση αυτή ήταν η συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την προετοιμασία της συνάντησής της με τους αρμόδιους φορείς της παροικίας η οποία θα γίνει την Τρίτη 11.05.2010.

Την Τετάρτη 07.04.2010 επισκέφθηκε και είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της Ε.Κ.Μ το μέλος της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε και Ευρωβουλευτής κ. Μπάμπης Αγγουράκις. Ο κ. Αγγουράκις βρέθηκε στην πόλη του Μονάχου μετά από πρόσκληση που είχε από την οργάνωση του Γερμανικού Κομμουνιστικού Κόμματος (DKP). Στην συνάντηση η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σχετικά με την οικονομική κρίση.

Υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Μ. το μουσικό σχολείο Αλίμου της Αθήνας θα παρουσιάσει το έργο της κ. Τσακμάκης  Ελένης με τίτλο » Στους Δελφούς με τον Ηνίοχο» την Πέμπτη & Παρασκευή 29-30.04.2010 και ώρα 10:00 στο πνευματικό κέντρο  των Αγίων Πάντων, ενώ στις 02.05.2010  στο ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί από την  Θεατρική Ομάδα Μονάχου το έργο » Στο σταθμό του Μονάχου».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s