Επιτυχία της Ελληνικής Ομογένειας στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές στο Λονδίνο (17-5-2010)

Σημαντική Επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Ομογένεια στις Δημοτικές Εκλογές της ευρύτερης περιφέρειας του Λονδίνου της 6ης Μαΐου 2010. Από τους 49 συνολικά Ελληνικής και Ελληνοκυπριακής καταγωγής υποψήφιους, εξελέγησαν 23 Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Συγκεκριμένα στο δήμο του BARNET, επανεξελέγη με το κόμμα των Συντηρητικών, ο Ανδρέας Ταμπουρίδης και εκλέχθηκαν επίσης η Λίζα Ράττερ, ο Πάρης Ευαγγέλου και ο Ανδρέας Στρόγγολου.
Στο Δήμο του ENFIELD, επανεξελέγησαν με το κόμμα των Συντηρητικών το μέλος της Σ.Ε Δικτύου Ελευθέριος Σάββα και η Τζίνα Αδάμου και εκλέχθηκαν επίσης από το κόμμα των Εργατικών ο Πάμπος Χαραλάμπους, ο Ντίνος Λεμονίδης, ο Γιώργος Σάββα, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Αχιλλέας Γεωργίου και με το κόμμα των Συντηρητικών ο Κρίς Ιωαννίδης και η Ιωάννα Χριστοφίδη.
Στο Δήμο του HARINGEY επανεξελέγη με το κόμμα των Εργατικών, το μέλος της Σ.Ε του Δικτύου  Ισίδωρος Διακίδης.
Στο Δήμο του MERTON ο Στήβεν Αλαμπρίτης, με το κόμμα των εργατικών ήταν αρχηγός του ψηφοδελτίου και εκλέχθηκε επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στο Δήμο του ISLINGTON εκλέχθηκε με το κόμμα των Εργατικών η Στέφανη Χαραλάμπους και με το κόμμα των φιλελευθέρων η Lorraine Κωνσταντίνου.

Στο Δήμο του CAMDEN ο Μαϊκλ Νικολαϊδης, εκλέχθηκε με το κόμμα των Εργατικών, στο Δήμο WESTMINSTER, ο Φρίξος Τομπόλης, με το κόμμα των Συντηρητικών, στο Δήμο BEXLEY Ο Νικ ο΄ Χάρα, με το κόμμα των Συντηρητικών, στο Δήμο LAMBETH, ο Γιάννης Καζαντζής, με το κόμμα των Εργατικών και στο Δήμο SOUTHWARK, ο Παύλος Κυριάκου, με το κόμμα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών.

http://www.inioxos.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s