Ημερίδα της Πα.Δ.Ε.Ε για την Ελληνική Διασπορά, Βρυξέλλες 14 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη 14 Ιουλίου η ημερίδα που οργάνωσε η Πα.Δ.Ε.Ε (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού) με θέμα την Ελληνική Διασπορά και πως μπορεί αυτή να συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Τοπικός διοργανωτής ήταν ο Δρ. Γιώργος Χατζημαρκάκης αντιπρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε και Ευρωβουλευτής Γερμανίας. Στο πάνελ με συντονιστή το δημοσιογράφο κο Κώστα Αργυρό συμμετείχαν ο βουλευτής Βικτόριας – Αυστραλίας και πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε κος Γιάννης Πανταζόπουλος, οι Ευρωβουλευτές κος Σταύρος Λαμπριανίδης και κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας κος Λόης Λαμπριανίδης και ο αντιπρόεδρος της Γερμανο-Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών κος Φαίδων Κοτζαμπόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν αρκετά θέματα και ακούστηκαν προτάσεις χρήσιμες για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν μέλη της ΠαΔΕΕ, Έλληνες και ξένοι Ευρωβουλευτές καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Σ.Ε. κος Γιώργος Κοντορίνης.

http://www.inioxos.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s