ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 19 Σεμπτέμβρη!

Στις 19 Σεπτεμβρίου καθορίζεται το μέλλον της Σουηδίας. Εσύ κι εγώ με την ψήφο μας αποφασίζουμε.

Όλοι έχουμε την ίδια ευθύνη και οι ψήφοι μας έχουν την ίδια βαρύτητα.

Θα συμβάλλουμε στην ευημερία και στην παραπέρα εξέλιξη του σουηδικού μοντέλου ή θα αφήσουμε τη Σουηδία στα χέρια των αστών;

Για πόσο ακόμη θα ανεχθούμε την πολιτική  ξεπουλήματος της περιουσίας του Δήμου μας;  Δεν είναι καιρός να επενδύσουμε στη αλλαγή πολιτικής εξουσίας;

Πιστεύω οτι πρέπει να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ!

Μόνο μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, να διασφαλίσουμε τις κοινωνικές παροχές κι ασφαλίσεις και να δημιουργήσουμε ευνοϊκό επιχειρηματικό κλίμα.

Τόσο εγώ όσο και οι σοσιαλδημοκράτες, δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα για ισοτιμία, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς διακρίσεις και με σεβασμό στις πανανθρώπινες αξίες.

Ώς  πολιτικός ελληνικής καταγωγής θα αγωνισθώ επιπλέον και για την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων καθώς και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους έλληνες της Σουηδίας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος που μου δίνεται η εμπιστοσύνη να αντιπροσωπεύω τον ελληνισμό της Σόλνας στο δημοτικό συμβούλιο, και να θέτω υποψηφιότητα για το σουηδικό κοινοβούλιο. Τίποτα απο αυτά αυτά όμως δεν θα ήταν ποτέ εφικτό χωρίς την δική σας υποστήριξη και ψήφο.

Η δημοκρατία δεν είναι κάτι το αυτονόητο αλλά πρέπει συνεχώς να κατακτάται, και για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα της ψήφου σας στις εκλογές της 19 του Σεπτέμβρη.

Γεώργιος Κοντορίνης


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s