Evxinos Pontos Stockholm anordnar stora pontiska höstfest

Nu anordnar vi vår stora pontiska höstfest
Traditionsenligt anordnar vi pontisk fest den 30 oktober. Lördagen den 30 oktober klockan 20:00 kommer vi att anordna vår traditionella höstfest med inbjudna musiker från Grekland. Festen kommer att äga rum i Grekiska Föreningen i Rinkeby.

Varje höst anordnar vår förening en stor pontisk fest för våra medlemmar och vänner, så även i år. Festen, som kommer att äga rum i Grekiska Föreningen i Rinkeby, kommer som vanligt att äras av musiker från Grekland akompanjerade av vårt lokala band och självklart kommer alla våra dansgrupper att uppträda.

Inför denna fest har vi bjudit in två unga talangfulla musiker från Grekland. Angelos Agathangelidis och Leonidas Tektonidis kommer att sjunga och spela lyra samt uppträda tillsammans med våra dansgrupper. Båda artister spås redan en fin karriär inom den pontiska musiken då de behåller våra anrika musikaliska traditioner och uppträder ofta tillsammans med dansgrupper från olika pontiska föreningar i Grekland.

Biljettpriset är fastställt till 200 kronor där mat ingår. Biljetter för barn under 12 år kommer att säljas för 100 kronor. Bordsbeställning är möjlig enbart genom förköp av biljetter som sköts av Babbis Pilianidis och nås på telefonnummer 073-686 31 81. Resterande biljetter kommer att finnas tillgängliga för försäljning vid ingången. Observera att vår förening kan inte garantera att biljetter kommer att finnas kvar på festdagen.

Klicka här för festens affisch

http://www.evxinospontos.com

Advertisements

One thought on “Evxinos Pontos Stockholm anordnar stora pontiska höstfest

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s