Επιστολή του ΔΣ της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης προς την νομαρχία Στοκχόλμης. (Σουηδικά)

 

Advertisements

2 thoughts on “Επιστολή του ΔΣ της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης προς την νομαρχία Στοκχόλμης. (Σουηδικά)

 1. Εφόσον ούτε οι μεν ούτε οι δέ δεν είσαστε άξιοι ενός πολιτισμένου διαλόγου, ο ελληνισμός της Στοκχόλμης μένει και θα παραμείνει σε απόσταση απο τις φασαρίες των δυο φανατισμένων ομάδων.
  Αυτό βέβαια δεν συμφέρει κανένα απο τους δύο, αλλά θα το βρουν μπροστά τους στο μέλλον.

  Διαλέγοντας διάφορα μπλόγκς τις παροικίας για να πετάτε ύβρις και λάσπη αναμεταξύ σας ανώνυμα, κάθε άλλο παρά περήφανους μας κάνει ο τρόπος σας.

  Την στιγμή που η Ελλάδα μας αιμορραγεί και πολλοί συμπατριώτες χρειάζονται την βοήθειά σας, εσείς να τους αγνοείται και να τσακώνεστε σαν τα κοκόρια στα μπλόγκς.

  Ντροπή σας…

 2. Εύλογη η απορία του Gr.se, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕ,διότι απότι φαίνεται απο τις ανωτέρω επιστολές καθώς και από όλες τις προηγούμενες,που διά της ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ,δηλαδή της Grekisk.se,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΣΑΝ, παρμένες (ίσως δανισμένες )από την ιστοσελίδα του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ,ΓΡΑΦΟΥΝ εις άπταιστον Ελληνικη και Σουηδική Γλώσσα ότι ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΕ το ένα μετά του ‘αλλου,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ,ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ (1980)και ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ,ΣΚΟΠΙΜΟΥ και ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ καταστατικού (1988)της τότε ομοσπ. (βλέπε Βιβλίο Ι, Α.Φράγγου).Αρα απαιτούν οι αναγνώστες ,της καθ όλα εγκρίτου ιστοσελίδας Gr.se ,ή κάποια διευκρίνηση,ή απλώς,κάποια ΤΥΠΙΚΗ επίπληξηστον …..δαίμονα του τυπογραφίου,διότι από κάτι τέτοιες ……..βρωμοσανίδες πιάνονται οι πνιγμένοι και επιπλέουν σαν φελοί.
  Με τα τιμής ο αιτών
  Γ.Κ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s