Διαδικτυακή Εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας Net4Biz στις 13 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΝΚΟ μέλος του Ευρωπαικού Δικύου Επιχειρηματικής Υποστήριξης «Enterprise Europe Network – Hellas» ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μέλος επίσης του «Enterprise Europe Network – Hellas», σε συνεργασία με τα αντίστοιχα μέλη του δικτύου 10 χωρών και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Networking for Business (Net4Biz)», διοργανώνουν Διαδικτυακή Εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας «Internet Fair« στις 13 Οκτωβρίου 2011.

Στη Διαδυκτιακή Εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας θα συμμετέχουν επιχειρήσεις από τις ακόλουθες 10 χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία) οι οποίες δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους:

  • Ενέργεια
  • Περιβάλλον
  • Διαχείριση Αποβλήτων
  • Αειφόρος Δόμηση

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα υποβάλλουν το επιχειρηματικό τους προφίλ (σε ειδικά έντυπα συμμετοχής) με σκοπό τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταλόγου. Με βάση τον κατάλογο αυτό οι επιχειρήσεις θα επιλέξουν τις εταιρείες με τις οποίες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις μέσω του «Skype». 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 16/09/2011
  • Καταχώρηση εταιρικού προφίλ (στον ηλεκτρονικό κατάλογο) μέχρι τις 22/09/2011

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν υπάρχει

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Οι διαδυκτιακές επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση του Skype.

Η κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα λάβει με την καταχώρηση του επιχειρηματικού της προφίλ στον ηλεκτρονικό κατάλογο της εκδήλωσης κωδικό «username» για το Skype. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα αποστείλουν, με την ολοκλήρωση της επιλογής των επιχειρηματικών συναντήσεων, στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις το πρόγραμμα των διαδικτυακών συναντήσεων με την ακριβή ώρα στην οποία η κάθε επιχείρηση θα πρέπει να συνδεθεί μέσω Skype, έτσι ώστε να επικοινωνήσει με την επιχείρηση του εξωτερικού.

Έντυπο εκδήλωσης σε μορφή αρχείου pdf.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικής συνεργασίας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης σε μορφή doc και να την αποστείλουν το αργότερο έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 στις υπηρεσίες του Enterprise Europe Network – Hellas στην ΑΝΚΟ στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

EEN ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. – ΑΝΚΟ
Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου
«Enterprise Europe Network – Hellas»

κ. Σπύρος Κελλίδης

Φον Καραγιάννη 1-3
50100 Κοζάνη
Τηλ.: +30 24610 24022
Φαξ: +30 24610 49210

E-mail: info@anko-eunet.gr

Web Sites: http://www.anko-eunet.gr/
http://www.enterprise-hellas.gr/

 

net4bizΗ διαδικτυακή εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Net4Biz και αφορά την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των Ευρωπαϊκών ΜμΕ, τη διευκόλυνση επιχειρηματικών συνεργασιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και τη δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για εμπορικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συμφωνίες μέσω διοργάνωσης εκδηλώσεων Επιχειρηματικής Συνεργασίας. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.net4biz.se/).

 

http://www.anko-eunet.gr

Advertisements

2 thoughts on “Διαδικτυακή Εκδήλωση Επιχειρηματικής Συνεργασίας Net4Biz στις 13 Οκτωβρίου 2011

  1. Niko το σχόλιο σου διαγράφετε διότι δεν είχε καμία απολύτος σχέση με το άρθρο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s