ΟΕΣΚΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 15 Ιανουαρίου 2012

Μετά από αργοπορία πολλών μηνών, πραγματοποιήθηκε την Πέμτη 12 Ιανουαρίου στους χώρους και με την παρουσία εκπροσώπων της Νομαρχίας –Länstyrelsen – καθώς και των ελληνικών φορέων Στοκχόλμης, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης.

Μετά τη συνεδρίαση, το νέο Δ.Σ. εξέλεξε πρόεδρο τον Αποστόλη Παπακώστα και Εκτελεστική Γραμματεία.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης θα δημοσιευτούν όταν τα λάβουμε από την Νομαρχία.

Η ΟΕΣΚΣ σε συνεργασία με τους ελληνικούς φορείς, θα επιδιώξει την αναβίωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, ώστε να καταστεί και πάλι κέντρο όλου του ελληνισμού της Στοκχόλμης. Θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ιδρύματος, για τη θετική πορεία και εξέλιξή του.

Ως Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Στέγης και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

Στοκχόλμη 15 Ιανουαρίου 2012
Το Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ

Advertisements

4 thoughts on “ΟΕΣΚΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 15 Ιανουαρίου 2012

  1. Συγχαρητήρια στο καινούριο ΔΣ της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης, και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επόμενη τριετία που θα διοικήσετε το ίδρυμα. Ευχόμαστε επίσης να ανοίξετε την βιβλιοθήκη του ιδρύματος προς τον Ελληνισμό της Στοκχόλμης.

  2. Πρεπει να γίνει καταστατική συνεδρίαση τώρα και να μπούν μέσα στην στέγη όλοι οι ζωντανοί Ελληνικοί φορείς της Στοκχόλμης οι οποίοι χρειάζονται έναν χόρο στο κέντρο της Στοκχόλμης για τις εκδηλώσεις τους. Η ΟΕΣΚΣ καλά θα κάνει να μείνει σαν παρατηρητής με μια θέση στο ΔΣ του ιδρύματος όπως και οι Αι Γιάννηδες επίσης.

  3. @ Αι Γιάννης *απο τους παλιούς

    Υπάρχει στην Στοκχόλμη άλλο ένα ίδρυμα που ψάχνει στέγαση για το υλικό του και για εκδηλώσεις. Μιλήστε με τον κ. Ανδρέα Μπούκα. Ο πολιτισμός μας θα πρέπει να μαζευτεί στο κτηριο του ιδρύματος. Έξω τα κομματόσκυλα απο την στέγη και μέσα ο πολιτισμός.

  4. I stegi den exi anagi apo foris.Exi anagi apo Ellines pou skeftonte ke droun san Ellines.Otan ksexnas to parelthon sou to sigouro ine oti tha xasis to melon sou,to leo afto giati den prepi na ksexname to pragmatiko onoma tis stegis ke na mnimonevoume panta tous dorites, pou dorisan apo ipermetri agapi se olous tous Ellines tis Souidias afto to Ktirio Kosmima.Kali Dinami,sigoura mporite kalitera.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s